Lexikon sýrů

Nejlepší druhy sýrů od A do Z. Sýry z Německa, Rakouska, Švýcarska, Nizozemí, Francie, Itálie, Španělska, Portugalska, Řecka, Dánska, Norska, Švédska a Velké Británie. Všechno o původu, výrobě, složení a chuti. Zajímavosti o historii sýru. Četné recepty na slaná i sladká jídla. Víte jak sýr krájet a servírovat? Jaké vybrat víno a co dalšího podat k sýru? Tak to vše, a ještě něco více se dozvíte v tomto chytrém lexikonu.
  • Dostupnost: 1 ks
  • EAN: 8072343793
  • Číslo zboží: 6031464
Dostupné množství: 1,000
200,-


Specifikace

Autor
Stav knihy
velmi dobrý
Vydavatel
Rok vydání
2004
Překlad
Helena Dupaľová
Počet stran
302
Vazba
pevná
Formát
Jazyk
Vloženo
24.01.2023
Sklad kód
F5
ISBN
80-7234-379-3