VELIKONOCE - PÁTEK 18.4. - PONDĚLÍ 21.4. JE V PRODEJNĚ ZAVŘENO

Sýry / Druhy a recepty

Základní informace o výrobě sýrů, jejich dělení podle tučnosti a obsahu sušiny, o skladování, servírování a typických sýrařských zemích. Popis nejznámějších druhů evropských sýrů od A do Z včetně původu, obsahu tuku, charakteristických vlastností a historie. Použití jednotlivých sýrů v teplé a studené kuchyni a vhodný doporučený nápoj umocňující aroma a vůni.
  • Dostupnost: 1 ks
  • EAN: 8024907569
  • Číslo zboží: 6040215
Dostupné množství: 1,000
120,-


Specifikace

Stav knihy
vepsáno drobné věnování, jinak velmi dobrý
Vydavatel
Rok vydání
2006
Překlad
Eugen Štumpf
Počet stran
288
Vazba
pevná
Formát
Jazyk
Vloženo
10.04.2025
Sklad kód
PRODEJNA
ISBN
80-249-0756-9