Dobytku smíchu netřeba

Sen Kalugin usnul a tohle se mu zdálo: sedí v křoví a okolo se prochází milicionář. Kalugin se probudil, poškrábal se na puse, znovu usnul a zdálo se mu tohle: prochází se okolo křoví, ve kterém sedí schovaný...
  • nedostupné
  • EAN: 8085794047
  • Číslo zboží: 6038191
Dostupné množství: nedostupné
29,17
Zboží je nedostupné.


Specifikace

Stav knihy
velmi dobrý s přebalem
Ilustrace
Vydavatel
Rok vydání
1994
Překlad
Martin Hnilo
Počet stran
208
Vazba
pevná
Jazyk
Vloženo
19.07.2024
Sklad kód
U3
ISBN
80-85794-04-7
Sen

Kalugin usnul a tohle se mu zdálo: sedí v křoví a okolo se prochází milicionář.
Kalugin se probudil, poškrábal se na puse, znovu usnul a zdálo se mu tohle: prochází se okolo křoví, ve kterém sedí schovaný milicionář.
Kalugin se probudil, pod hlavu si dal noviny, aby si neslintal na polštář, znovu usnul a zdálo se mu, že sedí v křoví a okolo jde milicionář.
Kalugin se probudil, vyměnil noviny, lehl si a usnul. Usnul a znovu se mu zdál sen, jak sedí za milicionářem a okolo se procházejí keře.
Kalugin zařval, zazmítal sebou v posteli a už se neprobudil.
Spal nepřetržitě čtyři dny a noci. Pátý den se probudil tak zesláblý, že si boty musel přivázat provázkem k nohám, aby mu nespadly. V obchodě, kde si vždycky kupoval pšeničný chléb, Kalugina nepoznali a strčili mu chléb položitný.
Zdravotní hygienická komise při prohlídce bytu shledala Kalugina hygienicky závadným a k ničemu se nehodícím a přikázala bytovému družstvu vyhodit Kalugina společně se smetím.
Kalugina přeložili napůl a vyhodili ho jako odpad.