Jíme zdravě po celý rok

Nejnovější kuchařka Jíme zdravě se vrací k úplným základům, kterými jsou sezónní suroviny typické pro českou krajinu. Pro každé roční období v ní najdete recepty z ingrediencí, které jsou v daném období běžně dostupné, a kuchařku tak budete moct využívat po celý rok. Na 400 stránkách najdete 160 receptů na...
  • nedostupné
  • EAN: 9788090676343
  • Číslo zboží: 6038252
Dostupné množství: nedostupné
6,25
Zboží je nedostupné.


Specifikace

Stav knihy
vynikající, téměř jako nová
Série
Vydavatel
Rok vydání
2019
Počet stran
400
Vazba
pevná
Formát
Jazyk
Vloženo
26.07.2024
Sklad kód
PRODEJNA
ISBN
978-80-906763-4-3
Nejnovější kuchařka Jíme zdravě se vrací k úplným základům, kterými jsou sezónní suroviny typické pro českou krajinu. Pro každé roční období v ní najdete recepty z ingrediencí, které jsou v daném období běžně dostupné, a kuchařku tak budete moct využívat po celý rok. Na 400 stránkách najdete 160 receptů na zdravé a sezónní pokrmy, které jsou cenově dostupné, rychlé na přípravu a pochutná si na nich celá rodina.

Po třech úspěšných kuchařkách jsme se rozhodli začít znovu od začátku, a využít sezónní české suroviny, které k nám nemusí cestovat přes půlku zeměkoule. Receptů bylo tolik, že jsme museli spojit dvě kuchařky do jedné, a vytvořit tak zatím naši největší a nejobsáhlejší kuchařku, která nese přezdívku „zdravá Bible“. Pro každé roční období jsme vybrali typické zástupce surovin, které jsou u nás běžně k dostání, a připravili z nich pro vás skvělé a zdravé recepty. Můžete se těšit na vydatné snídaně, jednoduché svačiny, sezónní polévky, rychlé obědy a večeře s masem i bez něj, a tradiční i netradiční sladké dobroty pro mlsouny. Tentokrát jsme navíc pozvali na pomoc i naše fanoušky, kteří nám pomohli všechny recepty ochutnat a otestovat.