!!! VÝPRODEJ SKLADU - PŘES 800 TITULŮ ZA 30,- Kč/ks !!!

Vše o uzení

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma...
  • Dostupnost: 1 ks
  • EAN: 9788024740683
  • Číslo zboží: 6042655
Dostupné množství: 1,000
140,-


Specifikace

Stav knihy
velmi dobrý až vynikající
Vydavatel
Rok vydání
2012
Počet stran
132
Vazba
brož.
Formát
Jazyk
ISBN
978-80-247-4068-3
Vloženo
31.10.2025
Klíčová slova
uzení řeznictví maso
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.