Antikvariát Pod Svícnem
0
0
O nás
Výkup knih
Kontakty
Hodnocení zákazníků
Přihlásit
Měna:
CZK (Kč)
EUR (€)
Zákaznická podpora
+420 558 638 668
Kategorie zboží
Vše
Knihy
Časopisy
LP
Noty
Pohlednice
Knihy a časopisy
LP/Noty
LP desky
Noty
Pohlednice
Novinky
SLEVY
Prodejna
INFO
O Antikvariátu Pod Svícnem
O novém e-shopu
Výkup knih
Doprava a platba
Osobní vyzvednutí
Stav zboží
Kontakty
0
0
Košík je prázdný.
Zobrazit košík
Úvodní stránka
KNIHY A ČASOPISY
VĚDA, TECHNIKA, PRŮMYSL
Chemie, biologie
Bakterie, jich význam v zdravotnictví, potravinářství a v polním hospodářství
Bakterie, jich význam v zdravotnictví, potravinářství a v polním hospodářství
Lehce ohmatané desky, vazba uvnitř částečně rozlepená, jinak s ohledem na stáří velmi dobrý stav. Menší formát cca 15x11 cm.
Dostupnost:
1 ks
Číslo zboží: 6024474
Dostupné množství:
1,000
500,-
Kč
Množství
Vložit do košíku
Specifikace
Autor
Pastejřík
,
Jan
Vydavatel
Ústřední nakladatelství
Místo vydání
Praha
Rok vydání
1917
Počet stran
142
Vazba
pevná
Formát
8°
Vloženo
05.06.2020
Sklad kód
H1
Tagy
Učebnice
,
Biologie
Kategorie
KNIHY A ČASOPISY > VĚDA, TECHNIKA, PRŮMYSL > Chemie, biologie
KNIHY A ČASOPISY > UČEBNICE, SKRIPTA
KNIHY A ČASOPISY > ZOOLOGIE, BOTANIKA, PŘÍRODA > Pěstitelství, zemědělství
KNIHY A ČASOPISY > ZOOLOGIE, BOTANIKA, PŘÍRODA
Přihlásit
Kategorie zboží
Hlavní menu
Vše
Knihy
Časopisy
LP
Noty
Pohlednice
Knihy a časopisy
LP/Noty
LP desky
Noty
Pohlednice
Novinky
SLEVY
Prodejna
INFO
O Antikvariátu Pod Svícnem
O novém e-shopu
Výkup knih
Doprava a platba
Osobní vyzvednutí
Stav zboží
Kontakty
Můj účet
Moje údaje
Sledované zboží
Moje objednávky
Moje komise
Ostatní
O nás
Výkup knih
Kontakty
Hodnocení zákazníků
Měny
CZK (Kč)
EUR (€)
Nastavení cookies