Mozkové vlny

V institutu pro výzkum mozku losangeleské nemocnice je zavražděna významná vědecká pracovnice, neuroložka a odbornice na vláknovou optiku Karen Crandellová.Při vyšetřování, které vede poručík z místního oddělení vražd Jake Sinclair a s nímž mu značně pomáhá jeho přítelkyně, forenzní patoložka Joanna Blalocková, vyjde najevo, že se Karen podílela na tajném...
  • Dostupnost: 1 ks
  • EAN: 8024211181
  • Číslo zboží: 6038032
Dostupné množství: 1,000
50,-


Specifikace

Stav knihy
velmi dobrý
Vydavatel
Rok vydání
2003
Překlad
Šárka Kociánová
Počet stran
320
Vazba
pevná
Jazyk
Vloženo
25.06.2024
Sklad kód
R1
ISBN
80-242-1118-1
V institutu pro výzkum mozku losangeleské nemocnice je zavražděna významná vědecká pracovnice, neuroložka a odbornice na vláknovou optiku Karen Crandellová.
Při vyšetřování, které vede poručík z místního oddělení vražd Jake Sinclair a s nímž mu značně pomáhá jeho přítelkyně, forenzní patoložka Joanna Blalocková, vyjde najevo, že se Karen podílela na tajném výzkumu pro CIA týkajícím se přenosu mozkových vln a jejich převádění do obrazů, jež představují projekci z paměťové banky dané osoby. Kolegové mrtvé badatelky se výzkumných dat touží zmocnit, protože jsou z různých důvodů na její práci závislí.
Kromě toho dojde v nemocnici k dalším záhadným událostem: během operací vedených primářem neurochirurgie Christopherem Moranem zemřou náhle a zdánlivě nevysvětlitelně dvě mladé ženy s mozkovým nádorem.
Joanna Blalocková se stále více přibližuje vysvětlení, proč ženy zemřely, a tím se i ona ocitá v ohrožení života....