Weliký Žiwot Pána Ježíše (1857)

CHYBÍ POSLEDNÍ STRÁNKA A OBSAH - KONČÍ STRANOU 1000, Kožená převazba se zlacením, kartonové pouzdro, několik úvodních listů opravovaných na okrajích páskou, cca 20 úvodních listů pokrčených, zbytek v dobrém stavu. STAV VIZ FOTO.Weliký Žiwot Pána a Spasytelé Nassého Krysta Gežjsse A geho neyswětěgssý a neymilegssý Matky Marye Panny, Gakož...
  • Dostupnost: 1 ks
  • Číslo zboží: 6038636
Dostupné množství: 1,000
1 200,-


Specifikace

Stav knihy
viz popis a foto v detailu knihy
Místo vydání
Skalica
Rok vydání
1857
Počet stran
1000
Vazba
převazba
Jazyk
Vloženo
03.09.2024
CHYBÍ POSLEDNÍ STRÁNKA A OBSAH - KONČÍ STRANOU 1000, Kožená převazba se zlacením, kartonové pouzdro, několik úvodních listů opravovaných na okrajích páskou, cca 20 úvodních listů pokrčených, zbytek v dobrém stavu. STAV VIZ FOTO.

Weliký Žiwot Pána a Spasytelé Nassého Krysta Gežjsse A geho neyswětěgssý a neymilegssý Matky Marye Panny, Gakož y wssech giných Krewnjch Přátel Syna Božího totižto S. Anny, a gegj Matky S. Emerencyány, S. Jozeffa a S. Joachyma, S. Jana Křtitele, S. Jana Ewangelisty ... Kdežto postižené gsau wsseckny neypředněgssj wěcy, které se od Stwořenj Swěta až do skázy a wyvrácenj Města Geruzaléma zběhly ... W Skalicy : Tiskem a nákladem Fr. X. Škarnycla Synů.